Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

  kr 420.00

  Kopp 45 g, ca 41 deler, 6,8 gram BCAA, 3 g kreatin monohydrat.
  MADE IN USA
  Merke: MuscleTech

  Arome
  Antall
  Ikke på lager

  Introduserer et nytt produkt Muscletech Nitro-Tech Performance-serien 4 lb naturlig smaksstoff 1.81kg, denne innovative formelen med naturlige smaken, inneholder ingen kunstige søtningsmidler eller kunstige farger. Som den opprinnelige NITRO-TECH Performance-serien, hver servering av denne formelen Pure tilbyr alt du ønsker å øke styrke og øke utvinningen: 30 gram premium whey protein, 6,8 g av BCAA (3,3 g leucin) 3 g kreatin-monohydrat, og 5 g av glutamin forløper.
  I motsetning til konkurrerende produkter, Nitro-Tech Naturligvis smaksstoff behandles kaldt og mikrofilter for mindre fett, karbohydrater, laktose og andre urenheter. Når kombinert med den nye formel med naturlig smak, er det den reneste Nitro-TECH.
  Nitro-Tech er navnet nei. 1 i utførelsen av proteinet, er det protein som en overlegen formel Muscle ren. Høy kvalitet protein kommer hovedsakelig fra myse og isolerte peptider, to av den reneste form tilgjengelige. Denne kraftige kombinasjonen er 70% mer kreatin / whey protein enn vanlig. Nå den samme gode formelen er tilgjengelig i en ny serie av naturlige, uten kunstige smaker og ingen kunstige farger.
  Filtrering teknologi flerfase
  Hver porsjon av Nitro-Tech Naturligvis smaksstoff inneholder 30 gram protein, peptider hovedsakelig fra myseproteinisolat og myse. De har flere fordeler i forhold til andre former for protein.
  Først det absorberer raskt og med høyest biologisk verdi, kroppen din kan lett assimilere aminosyrer i protein for å bygge muskler seriøst imponerende.
  Dette gjør NitroTech Resultater Naturligvis Aromatisert et ideelt valg som en post-workout protein og å tenne muskelproteinsyntesen når som helst i løpet av dagen.
  Naturligvis NitroTech myseprotein smaksstoff ble filtrert under anvendelse av en flertrinns filterteknikk for lav-fett, laktose og urenheter billigere enn andre proteinkilder. I tillegg er det fremstilles i henhold til cGMP-standarder som kreves for alle kosttilskudd for å sikre kvalitet og integritet.
  Selvsagt Flavored NitroTech nøye utarbeidet av eksperter i en av de viktigste husene i verden smaker uten å bruke kunstige farger eller søtningsmidler. Enten du drikker etter trening eller bruke den til å starte dagen, er vi sikre på at du vil nyte overlegen smak det gir NitroTech naturlig smaksstoff!
  Ernæring fakta:

  Visning størrelse: en kopp 45g
  kalorier150
  Kalorier fra fett25
  totale fett2,5 g av 4%
  mettet fett1,5 g 8%
  kolesterol80 mg 27%
  total karbohydrat3 g 1%
  kost~~POS=TRUNC fiber~~POS=HEADCOMP1 g 2%
  sukkere2 g
  protein30 g 60%
  kalsium165 mg av 17%
  jern8 mg 4%
  natrium230 mg 10%
  Nitro-Amino Matrix
  L-leucin3,3 g
  L-isoleucin1,8 g
  L-valin1,7 g
  kreatinmonohydrat3 g

  100453
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products