Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

kr 644.00

Brand Kevin Levrone

Laget i EU

Arome
Antall
Ikke på lager

Kevin Levrone Anabole ISO Whey representerer en revolusjon i måten myseprotein er formulert på. Kevin Levrone Anabolic ISO Whey stammer utelukkende fra myseisolat og tilbyr en uovertruffen renhet på 85 g protein per 100 gram produkt. Dette rike proteinet, pluss den anabole veksten av svært biotilgjengelige aminosyrer, gir et fysiologisk miljø for alvorlig vekst.

Anabole ISO Whey mer enn en formel som bare oppfyller en anbefalt daglig dose kvalitetsprotein, tilført den andre og tredje mest ettertraktede forbindelsen for muskelvekst: 3000 mg kreatinmonohydrat og 500 mg D-asparaginsyre. Denne kraftige kombinasjonen markerer en enestående milepæl for myseproteinformler på dagens mettede marked. Kreatinmonohydrat fra anabole ISO Whey jobber med å regenerere ATP mens det stimulerer proteinsyntese, slik at du kan oppnå større muskelvekst på kortere tid. D-asparaginsyre øker naturlige nivåer av mannlige hormoner for å maksimere anabole effekter.

Så la jeg til ytterligere 1000 mg taurin for å forbedre blodstrømmen og stabilisere blodsukkeret, som begge er avgjørende for å åpne hormonelle flommer.

Kreatinmonohydrat , som er et av de mest populære kosttilskuddene for idrettsutøvere over hele verden, med vitenskapelig dokumenterte effekter.

Fenugreek ekstrakt er et planteekstrakt som øker kroppens anabole tilstand. Fennikelsteroid saponiner er forløperne i syntesen av hormoner med anabole effekt, i tillegg øker de nitrogenretensjonen i systemet, og stimulerer dermed proteinsyntese.

tauriner en ikke-protein svovelaminosyre som forekommer ofte i dyrevev. Taurin distribueres hovedsakelig i skjelettmuskulatur, hjerte, hjerne og netthinne. Taurin kan syntetiseres under indre transformasjoner i kroppen fra cystein og metionin, men dets dispensable opprinnelse oppfyller ikke kroppens behov for aminosyrer. Dermed må det oppnås gjennom diett. Taurin har mange fysiologiske funksjoner. Regulerer konsentrasjonen av kalsium i kroppen. Taurin er en nevrotransmitter og nevromodulator og er ansvarlig for osmoregulering. Det er også involvert i dannelsen av gallsyrer og modulerer løpet av den inflammatoriske reaksjonen. Taurin har antioksidantegenskaper ved å beskytte muskelceller fra skadelige effekter av frie radikaler, som oppstår etter høyintensiv og langvarig aerob trening. Denne aminosyren stimulerer også transporten av aktive elementer til musklene. Det har også antioksidantegenskaper, som beskytter muskler mot effekten av frie radikaler, dvs. oksidativt stress som oppstår etter en høy intensitet og langvarig fysisk anstrengelse.

D-asparaginsyre DAA er en aminosyre som, i motsetning til proteinbyggende aminosyrer, er i form av D og ikke i L. Naturligvis eksisterer proteinaminosyrer i form av L, men som et resultat av konvertering i kroppen, de kan transformere seg til D.-form. DAA har fått popularitet som en aminosyre som påvirker den naturlige produksjonen av mannlige hormoner og som sådan er til stede i anabole produkter.

Den anabole ISO Whey-formelen er et kompleks av overlegne anabole myseproteiner for høytytende idrettsutøvere.

Et myseprotein isolerer WPI, dvs. en brøkdel av myseprotein som er utsatt for mikro- og ultrafiltrering, noe som gjør det mulig å oppnå den høyeste grad av proteinkonsentrasjon i et produkt (over 90%). Den har det høyeste innholdet av forgrenede aminosyrer BCAA, som ikke er mindre enn 25 g per 100 g. Videre inneholder den ikke karbohydrater og fett. Myseisolat, som mysehydrolysat, er en brøkdel som skal konsumeres umiddelbart etter å ha våknet eller umiddelbart etter trening på grunn av den raske absorberbarheten. Begge fraksjonene, WPI og WPH utfyller hverandre, hvor absorpsjonstiden og den høyeste biotilgjengeligheten myse-aminogram er av grunnleggende betydning. På grunn av den raske absorberbarheten av WPI og effekten, kan myseisolat omdannes i kroppen til glykogen tapt under intens trening,

Anbefalt administrering: Bruk 1 eller 2 porsjoner daglig, bland 1 porsjon 30 g med 300 ml vann eller skummet melk før trening eller umiddelbart etter trening.

Næringsinformasjon:

Næringsverdi 100 g 30 g
Energi 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
fett 2,8 g 0,8 g
hvorav mettet 1,1 g 0,5 g
karbohydrater 3,0 g 0,9 g
hvorav sukker 2,9 g 0,9 g
protein 85 g 25,5 g
Salt 0,45 g 0,14 g
Kreatin monohydrat 10000 mg 3000 mg
hvorav kreatin 8400 mg 2520 mg
taurin 8400 mg 2520 mg
D-asparaginsyre 3333 mg 1000 mg
Aminosyreprofil 667 mg 500 mg
L-Leucine 10,1 g
L-isoleucin 7,5 g
L-valin 6,4 g
Asparaginsyre 1,4 g
L-glutaminsyre 19,5 g
L-Serine 4,9 g
Glysin 1,1 g
L-histidin 1 g
L-arginin 1,5 g
L-Threonine 7,3 g
L-Alanine 5 g
L-Proline 5,7 g
L-tyrosin 1.9
L-metionin 1,7 g
cystin 2 g
L-fenylalanin 2,4 g
L-Lysine 9,3 g
L-tryptofan 1,3 g101422
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
5902610937934
Nytt produkt

Reviews (0)

Related products