Det fins 87 produkter.

Viser 1-24 av 87 element(er)

Aktive filtre

Proteinpulver

Hva er proteinkonsentrater (protein)

Valleprotein fordøyes raskt og er et yndet tilskudd blant idrettsutøvere, kroppsbyggere i fritidsøvelser. Soyabønner, egg, hamp og kasein er alternative proteinpulver med litt forskjellige aminosyrevekter, som kanskje ikke er like effektive i å bidra til å øke muskelmassen. Proteinpulver inneholder vanligvis rent protein, med mulig tilsetning av søtstoffer og smaker. Proteinpulver har bare spor av karbohydrater og fett og inneholder vanligvis rundt 20 til 30 gram protein per porsjon.

Et proteinkonsentrat inneholder over 70% protein fra kilder som: myse, soya, kasein, eggehvite, etc. eller den inneholder en enkelt proteinkilde med en konsentrasjon under 10%, som har mellom 100 og 200 kalorier per porsjon, avhengig av produsent og hvilke proteiner som er inneholdt.

Proteinpulver består hovedsakelig av proteiner blandet med flere gram sukker. En porsjon proteinpulver inneholder vanligvis 20 gram protein og rundt 100 kalorier.

Forskjellen mellom Gainers og proteinshakes reduseres til næringsverdien til hver enkelt. I en vanlig proteinshake kan du vanligvis forvente å konsumere 100-150 kalorier og få 20-30g protein.