Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 porsjoner

  kr 312.00

  Merke: Universal Nutrition

  MADE IN USA

  Arome
  Antall
  Ikke på lager

  Formel Universal Animal Pump Pro designet av John Jewett IFBB Pr en synergi av ingredienser for å bruke effektive dose for å maksimere pumpeytelsen og fokus i trenings. Vi skapte Animal Pump Pro er også gratis incitament for dem følsomme for koffein, men fortsatt ønsker all ytelsen, gjenvinning og konsentrasjon av fordelene med tidligere trening. Ta en titt på ingrediensene som vil ta treningen til neste nivå:

  Blend Volumizing og pumping:

  Citrullin malat : er en aminosyre og et mer effektivt middel for å øke L-arginin i serum enn å ta L-arginin i seg selv, noe som i betydelig grad øker nivået av nitrogenoksid NO. Ved å forbedre blodtilførselen til muskel av arbeidet, kan citrullin redusere tretthet, øke arbeidskapasitet og styrke.

  Nitrosigina: Forbindelse patentert består av arginin silikat inositol koblet. Nitrosigina kan øke produksjonen av nitrogenoksid ved 5 ganger mer effektive enn arginin kan redusere markører for muskelskade i og muskel metabolsk produkt kan fjernes. Silisium, en komponent av Nitrosiginei vist seg å øke styrken og fleksibiliteten av arterieveggene, som fører til økt blodstrøm og kardiovaskulær helse.

  Hydromax : en patentert høykonsentrert form av glycerol som kan øke utholdenheten under trenings forhindrer nedsatt motstand. Høyt osmotisk og øke det totale volum av vannmettet muskelceller, fremme en pumpeinflasjons celler. Dette vil forbedre muskel fylde og vascularity. Glyserol kan også spille en rolle i termoregulering under høye temperaturer.

  Kreatin monohydrat : bevist ergogenic hjelpemiddel forskning vist styrketrening. Kreatin er en kilde til fosfat for ATP produksjon, bedre utholdenhet, styrke og mager masse gevinster. Også en osmotisk aktiv forbindelse med evnen til å trekke vann inn i muskelen, og øker i snu pumpevirkningen av svelling av cellene.

  Energi og fokus Blend :

  Alfa-GPC : Evnen til å passere blod-hjernebarrieren og gir kolin, noe som kan fremme dannelsen av acetylkolin. Acetylcholin er en neurotransmitter som er involvert i nervefunksjon og muskelkontraksjon. Ved å øke nivåer av acetylcholin det er en forbedring i konsentrasjon, kognitiv funksjon og evne til å produsere muskelsammentrekninger sterkere.

  Huperzine A : acetilcolinestersaza inhibitor. Dette er en kolinerg forbindelse som forhindrer nedbrytningen av acetylcholin i hjernen. Ved å hindre nedbryting av acetylkolin, kan Huperzine A forbedre motivasjon, konsentrasjonen og den spesifikke oppgave.

  L-Tyrosin: aminosyre anvendes for fremstilling av noradrenalin og dopamin. L-tyrosin, gir det rå materiale for disse katekolaminer, som har en positiv effekt på hindring av kognitiv svikt under akutt stress, så vel som det som oppleves under treningsøkten.

  elektrolytter:

  Sea salt: natriumklorid, en avgjørende komponent for hydratisering av en idrettsutøver. Natrium er den store elektrolytt i ekstracellulærvæsken og spiller en viktig rolle i fordøyelsen, kognitiv funksjon og muskel sammentrekning. Selv 2% væsketap kan føre til en nedgang i trening ytelse, så hydrering er en av nøklene til en best mulig opplæring.

  Næringsinnhold:

  Porsjonsstørrelse:To kopper (19,01 g-22 g)
  gate20
  kalorier15
  total karbohydrat4 g
  natrium170 mg
  kalium100 mg
  Volumgivende kompleks og pumping
  kreatinmonohydrat5000 mg
  citrulline Malate4000 mg
  Glycerol 65% pulver (i form av HYDROMAX)3000 mg
  Arginin silikat inositol stabilisert (som nitrosigina)1500 mg
  Matrix energi og fokus
  L-tyrosin2000 mg
  L-Alpha Glicerilfosforilcolina600 mg
  (Alpha GPC50% pulver
  Huperzine A100MC
  (Fra Huperzia serrata ekstrakt (full gress))
  elektrolytter400 mg
  havsalt
  101197

  Reviews (0)

  Related products