Outlift Concentrate 30 servering Prework-out

kr 222.22

Cup 6,2 gram, totalt gate 30.
Merke: Nutrex
MADE IN USA
Konsentrer Outlift 30 serv

Arome
Antall
Ikke på lager

30 Outlift tjeneste er pakket konsentrater i en liten størrelse 6,2 g per porsjon. I 2014 besluttet Nutrex Forskning for å ta en posisjon med lanseringen OUTLIFT et ferdig pre-klinisk trening, som var polar motsatte i forhold til formler konsentrert trening. Deretter ble OUTLIFT amped lansert for de som søker ingredienser klinisk dose og ekstrem energinivå stimulerende. I dag, har som mål Nutrex å gi en fokusert verdig navnet OUTLIFT som gir en reell ytelse Enhancer fullt doseres ved hjelp av nitrat NO3-T teknologi.

Outlift 30 serv Concentrate inneholder:
bitartrate kolin 1,5 mg
Studier tyder på at bitartrat Kolin er et essensielt næringsstoff som øker nivået av acetylcholin, mental energi og kognitiv behandling, samtidig som den støtter styrke og sportslige ytelse. Acetylkolin støtte en sunn muskelsammentrekningskraft, noe som er svært viktig under en treningsøkt.

N-acetyl-L-tyrosin 750 mg
Forskning har vist at denne aminosyre opprettholde økt motivasjon, våkenhet og mental konsentrasjon. Det er kjent som en stimulerende av bevegelse, økt energi under trening og lar deg enkelt nå dine topp ytelse.

Natrium nitrat (NO3-T as) 500mg
Natriumnitrat er et resultat av en kombinasjon av salpetersyre med en natrium-base så som natriumhydroksid, natriumkarbonat eller natriumbikarbonat. Natrium er en velkjent mineral og elektrolytt i kroppen som bidrar til å opprettholde fuktighetsnivået og muskelkontraksjon. Nitrat er natriumnitrat omtrent 73%, noe som betyr at i en dose på 1 g av natriumnitrat forbrukt 730 mg og 270 mg av natriumnitritt, nitrat ganske stor dose av en slik forbindelse for den sterke!

Kaff2 citrat 50,2% (aktiv) 400mg
KONSENTRERT OUTLIFT inneholder to aktive kilder til koffein, sitrus og koffein Kaff2 Vannfri. Koffein citrate er ideelt incentiv for de som ønsker å øke energi så raskt som mulig, fordi det ser ut til å øke nivået av koffein i blodet raskere enn andre kilder til koffein.

Anhydro koffein 200mg
Koffein er en av de mest forsket ingredienser for å forbedre ytelsen. Tilskudd med koffein umiddelbart øke arbeidsmengden og muskelstyrke, mental årvåkenhet og humør, hjelpe miste fett og hjelper deg å trent på en høyere intensitet.

Betain nitrat (NO3-T as) 300mg
Nitrat er en kombinasjon av betain og betain vannfri salpetersyre. Betain (trimethylglycine) er funnet i rødbeter (som nitrater) og er også en metabolitt av kolin. De er kjent med Nutrex Outlift Stim-Free vitne til kraften i denne kraftige ergogenic hender. I kroppen, virker betain som metyldonor, som bidrar til å eliminere skadelige forbindelser slik som homocystein eller S-adenosylmetionin, en forbindelse som forsterker produksjonen av kreatin. I likhet med kreatin, betain fungerer som en osmolytt som støtter cellulære væskenivåer. Betaine har blitt påvist i en rekke studier for å øke styrke og utholdenhet utøvere trent i øvelser som benkpress, vertikale hopp og isometrisk styrke.

rauwolscin 1,5 mg
Rauwolscin er en alfa-reseptorantagonist som kan blokkere virkningen av reseptoren ansvarlig for å stoppe nedbryting av fett. Spise før du trener vil tillate kroppen å holde nedbrytningen av fett utover det punktet som ville ha slått ordentlig, noe som igjen bidrar til å fremme energi og utholdenhet.
Ernæring fakta:

Porsjonsstørrelse: 6,1 g (ca 1 rund)
Porsjoner Container Per 30
natrium 240 mg 10%
kolin bitartrate 1,5 g *
N-acetyl L-Tyrosin 750 mg *
Natriumnitrat (NO3 I-T) 500 mg *
Kaff2 sitrat 50,2% (hvilket ga 200 mg koffein) 400 mg *
Betain Nitrat (NO3 I-T) 300 mg *
koffein Vannfri 200 mg *
rauwolscin 2 mg *

100797
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
857839006860

Reviews (0)

Related products