Ostrovit Arginina AAKG 200 gram
  • Ostrovit Arginina AAKG 200 gram

Ostrovit Arginina AAKG 200 gram

kr 88.89
Cup 5 gram, totalt gate 40
Merke: Ostrovit
MADE IN EU
Arome
Antall
Ikke på lager

Ostrovit AAKG Arginin alfaketoglutarat 200 g pulver nitric oxide partier 40
Ostrovit AAKG pulver er 200 g a-ketoglutarat arginin med høy biotilgjengelighet. Ostrovit AAKG er en aminosyre som hjelper kroppen å produsere kraftige biologisk aktive forbindelser, spesielt agmatina og nitrogenoksid.
Denne forbindelsen Arginin øker nitrogenoksyd i kroppen for å aktivere blodsirkulasjon, transportere oksygen, aminosyrer og andre elementer energi til musklene. Denne handlingen har den virkning av å generere AAKG høyere pulsstyrke og muskel anabolisme.
Ostrovit AAKG er også en viktig faktor i å definere muskel, øker muskel funksjonsevne og seksuell ytelse.
Dette tillegget forbedrer flyten, blodstrøm og oksygentransport til alle muskelvev. Disse effektene resulterer i økt gevinst AAKG med å redusere fettmasse muskler.
Hvorfor skal jeg Ostrovit AAKG?
Under trening, blir muskelfibrene utsettes for store belastninger og for å fungere godt trenge en kontinuerlig tilførsel av oksygen, energi og næringsstoffer. Dessverre, under en intens trening, energiflyt og oksygen til musklene gjennom blodet avtar, noe som resulterer i lavere ytelse. Ostrovit AAKG er den perfekte løsningen for dette problemet. Dette produktet har den gunstige virkning av å øke blodstrømmen i venene, for derved å sikre en konstant støtte av oksygen og næringsstoffer inn i muskelcellene.

Hvordan man skal håndtere: Bland 1 kopp (5 g) i 100 til 150 ml vann eller annet drikke og tar 15-30 minutter før trening. Trening dager, kan du ta en ny dose etter trening med protein vibrering.
Næringsinnhold:
Dose: 5 g
Gate på beholderen 40 til porten
av aktiv ingrediens per porsjon
arginin alfaketoglutarat - 5g
versjon smak: ketoglutarat arginin a, sitronsyre (surhetsregulerende), duft, taurin, pyridoksin-hydroklorid (vitamin B6) sukralose.
100576
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
5902232610321

Reviews (0)

Related products