Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 servering 485 gram
  • Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 servering 485 gram

Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 servering 485 gram

kr 255.56

Cup 16 g, porsjoner 30, BCAA Matrix L-leucin 4g, 1 g L-valin, L-isoleucin 1 g, 1 g L-glutamin, Taurine 1 g.
Merke: Muscletech
MADE IN USA
Muscle Cell Tech Hyper Bygg 30 serv

Arome
Antall
Ikke på lager

Muscle overrasker, igjen å legge til sin linje av sport kosttilskudd ny etter trening kreatin formel er TechHyper Bygg Cell, og er en perfekt blanding av forgrenede aminosyrer, som øker hastigheten på muskelbygging og utvinning. Post-workout kosttilskudd som brukes er svært populært i dag, så mange idrettsutøvere og kroppsbyggere ser forbedre muskel utvinning gi.
Formelen for denne nye versjonen er fri for sukker, i motsetning til den forrige versjonen, noe som gjør det mer allsidig og kan benyttes både i volum og definisjon. I tillegg er det spesielt utformet for å forbedre syntesen av ATP, kreatin metning av muskelstørrelse og bitter og samtidig øke styrken. Av denne grunn er det brukt av mange idrettsutøvere og kroppsbyggere for å sikre operformanta bedre uten negative konsekvenser på kroppen går ut over ytelsen.
Et av formålene med kreatin kosttilskudd for å gi kroppen en økt tilgjengelighet av ATP, som er avgjørende for å øke motstanden raskere. I tillegg, når HCL kreatin eller kreatin hydroklorid i blodet mellom 10 og 20 minutter når det tas før trening.
sterke sider:
Økning av muskel anabolisme og således proteinsyntese.
Stimulerer utvinning og muskel reparasjon.
Økt nitrogen oppbevaring.
Er en alliert i utviklingen av makt og motstand.
Ingredienser Hyper Bygg Cell Tech 30 serv
Hver porsjon er omtrent 16 gram, for å tilveiebringe 30 kalorier, 45 mg natrium, 18 mg kalium, et utvalg av BCAA (BCAA); 4 g leucin og 1 g av valin, isoleucin og glutamin. Det gir også fire gram kreatin-monohydrat og 1 g kreatin HCL. I tillegg til andre komponenter, slik som taurin, kunstige smaksstoffer, sitronsyre og kokos avledede ingredienser. Natriumklorid og dikaliumfosfat er inkludert i en blanding av elektrolytter.
Denne nye formelen er ytterligere 3 i 1, utformet av muscle. Kombinasjonen av kreatin, som er ansvarlig for å forbedre styrken og øke muskelmasse, øke muskel kreatin reserver, er avgjørende for konstruksjonen acaricid muskelfunksjon og gjenvinning av de forgrenede aminosyrer. Denne rapporten inneholder 5 gram kreatin og 6 gram BCAA i en noe uvanlig forhold på 4: 1: 1
Bruk:
Det er faktisk en veldig allsidig supplement fordi det kan tas på ulike tider av døgnet eller før trening, under trening og etter trening. I tillegg kan Cell Tech Hyper Build brukes helst på dagen for å gjenopprette muskel.

100333
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
631656710106

Reviews (0)

Related products