EFX Kre-Alkalyn 120 kapsel
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapsel
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapsel

EFX Kre-Alkalyn 120 kapsel

kr 144.44

Merke: All American EFX

MADE IN USA

Antall
Ikke på lager

Tjuefire toppidrettsutøvere av den bulgarske nasjonal vektløfting teamet ble valgt til å delta i en klinisk studie dobbel sammenligne Kre Alkalyn kreatin monohydrat standard.
Etter 60 dager i gruppen Kre-Alkalyn (under anvendelse av 7,5 g per dag) av blod opp totalt gjennomsnitt på 28,25% fra gruppen kreatinmonohydrat nebuferat!
EFX Kre Alkalyn 120 kapsler
kraft bak Kre Alkalyn er pH eller utelukkende.
Kre Alkalyn kosttilskudd representerer et betydelig fremskritt i ytelse på grunn av dens fler patentert teknologi, å stabilisere pH-Riktig kreatin. Scientist, Dr. Jeff Golin, fant at "bufring" pH-12 produserte en stabil kreatin molekyl. Kre Alkalyn Kreatin-monohydrat er det eneste produkt med en pH på 12, siden molekylene blir syntetisert med buffermidler, ved hjelp av en passende produksjonsprosess.

Kre Alkalyn pH justeres for regulering av surhetsgraden i fordøyelsessystemet. Derfor forblir kreatin helt stabil, noe som betyr at kroppen din assimilere og bruke den effektivt. I tillegg trenger det ikke en mega dose av Kre Alkalyn så mange ganger som du foreslår idrettsutøvere med kreatin monohydrat gjennomsnittsformel.
Næringssammensetningen:
120 Kapsler
Serving / dag to kapsler
Total-porten 60
Mengde per porsjon% DV
Kre-Alkalyn 1500 mg
(bufret Kreatinmonohydrat)

bruk:
en kapsel 30 minutter en kapsel før trening og etter trening.

233219

Reviews (0)

Related products