Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

kr 16.70

Merke: Dorian Yates

MADE IN EU

Arome
Antall
Ikke på lager

Dorian Yates Flytende Pre-Workout 60 ml Shot M6Teen

Energi uten ncetare, forfriskende smak, reell makt!

Flytende Shot M6Teen detonere en rask økning i styrke og utholdenhet i hele kroppen, ved hjelp av doser av Beta-alanin dominant og Taurin. Battle Blend forbedrer energinivå, og gir også et utbrudd av koffein for mental konsentrasjon uovertruffen. I tillegg kommer den M6teen Shot med komplekse eller alvorlig vitamin B.

Beta-alanin 5000 mg for langvarig motstand

Taurin 1000 mg for større muskulær pumping celle og luftfuktere

350 mg koffein for mental fokus

Hvordan virker det

Beta-alanin er en beta-aminosyre, som kan finnes i vitamin B5. Det viste seg at Beta-Alanine er en betydelig økning muskel Carnosine. Utviklingen av høyere nivåer av karnosin, er muskelvev beskyttet mot oksydasjon. Således øker Beta-alanin ytelsen ved å øke muskelstyrke.

Taurin har evnen til å øke blodstrømmen gjennom kroppen. Også Taurin brukes som en antioksidant for kroppen til å opprettholde muskelmasse under høy intensitet. I forbindelse med dette, kan den brukes som anti-inflammatoriske.

Koffein er et sentralstimulerende brukes mest energi booster i verden. Koffein fungerer som en stimulans for handling og kognitive prosesser kan gå gjennom menneskekroppen. Bedrer konsentrasjon, fokus, motorisk koordinasjon og reaksjonstiden generelt. Det ble også vist at koffein forbedrer atletisk ytelse for utholdenhetsidretter.

Vitamin B3 eller Niacin er et vitamin som hjelper transformasjon og assimilering av mat, næringsstoffer og andre aminosyrer til energi for kroppen din. Denne energien boost kan hjelpe deg med å komme over dine grenser og vs kan du gi alt du under trening. Vitamin B3 bidrar også til å senke kolesterolet, øke hjernens funksjon og hud og forbedre felles mobilitet.

Vitamin B6 er nødvendig for at kroppen skal fungere ordentlig, hjelper det å behandle sukker, fett og protein, noe som er svært viktig for folk som ønsker å legge muskelmasse. Vitamin B6 er også brukt av kroppen til å bidra til å utvikle hjernen, nerver og hud.

Vitamin B12 er sett på som en viktig vitamin fordi den bidrar til å bekjempe hukommelsestap, redusere aldring og gir en intensitet av stemning ved å øke energi, konsentrasjon og generelle mentale funksjon. Vitamin B12 har vist seg å ytterligere hjelpeimmunsystemet ved å redusere risikoen for tilstoppede arterier.

bruke:

En skutt 60 ml 30 minutter før trening.

Næringsinnhold:

innhold per 60 ml
vitamin B6 2,7 mg
vitamin B12 32g
Battle Blend Beta-Alanine, Taurin, koffein, vitamin B3 6,12 g
101114
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
5949106123440

Reviews (0)

Related products