Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

kr 111.11
Glatt Peanut Butter
Arome
Antall
Ikke på lager

DEFINISJON SPORT peanøttsmør DVS den glatte - 1000G er en høy kvalitet peanøttsmør, peanut basert på 100% som er gjenstand for mekanisk maling til den ønskede glatte struktur. Hver porsjon gir en fast dose av sunt fett, ville vegetabilske proteiner (omtrent 30%) og mineraler uten riktig drift og funksjon av hele kroppen ikke være mulig. En ytterligere fordel er den lav glykemisk indeks av hver porsjon. Peanøtter er en god kilde til vitaminer og mineraler:
- vitaminer fra B-gruppen (som tar del i energi prosesser i kroppen, bestemme metabolismen til høyre av proteiner, karbohydrater og lipider) - magnesium (hjelper til å opprettholde elektrolyttbalanse, bestemme den normale metabolisme, fremme riktig funksjon av nervesystemet, og muskel)
- sink (meget viktig mineral som har en virkning med flere fasetter som bidrar til DNA-syntese, er involvert i celledelingen delta i energimetabolismen i kroppen, bidra til å frembringe den riktige protein og hjelpemidler opprettholde fruktbarheten og reproduktiv funksjon).
- Mangan (beskytter cellene mot oksidativt stress, støtter normalt vev er involvert i metabolisme).
100686
2019-06-12

Reviews (0)

Related products