• Ny
Vitargo Pure 2 kg
  • Vitargo Pure 2 kg

Vitargo Pure 2 kg

kr 285.00

Merke Vitargo

Arome
Antall
Ikke på lager

Vitargo Pure er en patentert formel av karbohydrater for å gi kroppen den ekstra energien den trenger under og etter trening.

Enten du er en utholdenhetsidrettsutøver på jakt etter mer energi eller en kroppsbygger som ønsker å raskt fylle opp glykogenlagrene og nå en glykemisk topp for økt proteinsyntese og muskeløkning, er Vitargo Pure for deg, som det er for tusenvis av eliteidrettsutøvere, inkludert styrkeløftere , konkurrerende kroppsbyggere og olympiske medaljevinnere.

Vitargo Pure 2 kg fordeler:

Karbohydrat med høy molekylvekt

70 % påfyll av glykogenreserver

Det forårsaker ikke gastrointestinale problemer

Raskere fordøyelse med 80 %

Ingen følelse av oppblåsthet

Ytelsen utvidet med 30 %

Klinisk testet ved Karonlinska Institutet i Stockholm, regnes Vitargo som en av de beste karbohydratene for idrettsutøvere. Dens molekylære struktur er større enn den som finnes i de fleste karbohydrater, og lar den passere raskere gjennom fordøyelsessystemet og absorberes i blodet, slik at kroppen din kan motta den ekstra energien raskere, forbedre ytelsen og fremskynde restitusjonen.

Vitargo Pure tilbyr rene Vitargo-karbohydrater uten tilsetningsstoffer og praktisk talt null sukker, null fett og null proteiner. Vitargo kommer i et praktisk pulver, slik at du kan tilsette så mye du trenger i proteindrikken eller shaken, avhengig av hvor mye du vil fylle på med karbohydrater.

Vitargo anbefales derfor for alle typer idrettsutøvere. Enten du forbereder deg til en profesjonell konkurranse eller trener hardt i treningsstudioet, vil Vitargo gi deg fordelen du trenger for å komme ut på topp.

Administrering: 1 porsjon med 72 g pulver til ca. 600-800 ml vann.

Advarsel: Må ikke brukes av personer under 18 år, gravide eller ammende!

Næringsinformasjon:

Vitargo Pure 2kg

Porsjonsstørrelse 1 porsjon 72g

Næringsinformasjon
Energi
1150 kj
Energi
270 kalorier
fett
0 g
hvorav mettet
0 g
KARBOHYDRAT
66 g
hvorav sukkerarter
0 g
hvorav stivelse
65,5 g
proteiner
0 g
Salt
0 g

Andre ingredienser: VITARGO, byggstivelse (Vitargo), kaliumglukonat, magnesiumglyserolfosfat, fosfater, sitronsyre, trinatriumsitrat, søtningsmidler (acesulfam K og sukralose)

102142

Spesifikke referanser

ean13
7330814001003
Nytt produkt

Reviews (0)

Related products