Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg

Arnold Iron Mass 4.54 kg

kr 553.33
Brand MusclePharm
MADE IN USA
Iron Mass
Arome
Antall
Ikke på lager

Arnold Schwarzenegger har samarbeidet med forskere ved Muscle Pharm og sammen skapte de en revolusjonerende vektøkning, Arnold Series Iron Mass Gain lage hode kategori. For å stimulere den raske veksten av muskler (og å gjøre dette uten å stimulere til utvikling av fett), det tar både kalorier og presis fordeling av næringsstoffer for å skape muskelbyggende miljø som en idrettsutøver behov.
Den bruker et leveringssystem masse i 5 trinn, avansert teknologi består av proteiner, komplekse karbohydrater elite fett sunne ingredienser ende ytelse og en balansert fordøyelses blanding - i tillegg til et lavt sukkerinnhold og smak deilig!
Revolusjonært masseleveringssystem i fem trinnene er:
Elite komplekse karbohydrater Matrix gir raskere restitusjon og bygge muskler.
Teknologi muskel plasma protein: 40g tilbyr en kraftfull blanding av hydrolysert biff protein og laktoferrin. Høy ytelse sunt fett: fett som inneholder en blanding av sunn (EFA), MCT og mettet fett som er avgjørende. Økt ytelse og volum på grunn av kreatin og BCAA nitrater som hjelper øke styrke, størrelse og muskelstyrke. Pro-Digest Blend: er en spesiell blanding av kostfiber hjelpemidler fordøyelsen lagt protein, karbohydrater og fett. Muskelplasmaprotein teknologien tilbyr en kombinasjon hud protein og hydrolysert biff protein laktoferrin. Blodplasma proteinteknologi (MPPT) er en kombinasjon av hydrolyserte proteiner fra oksekjøtt og laktoferrin, som er utformet for idrettsutøvere. Forbruker denne blandingen som en kilde til protein, vil du ha raske gevinster i muskler, hjelper du absorbere aminosyrer mer effektivt og øke nitrogen balanse. Jern bord ble formulert for å støtte de gjenvinning aminer måter å bygge ryggmusklene for å støtte nitrogen retensjon og fremme muskelvekst og ytelse.
Næringsinnhold:
Iron Mass
100058
2019-06-12

Spesifikke referanser

ean13
696859261862

Reviews (0)

Related products