Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter
  • Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter

Ostrovit Green Tea 1000 90 tabletter

kr 77.78

90 tabletter, ren ekstrakt 1000 mg / tablett
Brand: Ostrovit
UTFØRT I EU

Antall
Ikke på lager

Ostrovit Grønn te er et kosttilskudd som inneholder en svært konsentrert ekstrakt av grønn te blader. Hver tablett inneholder 1000 mg rent ekstrakt. Grønn te ekstrakt inneholder en høy mengde av polyfenoler, som har en sterk antioksidanteffekt. Det har evnen til å fjerne frie radikaler som fremskynder aldrings kroppen. På grunn av dette, grønn te ekstrakt bidra til å redusere og forsinke aldrings kroppen.
90 tabletter i pakke!
1. porsjon = 1 tablett av
1000 mg av ekstrakt til en tablett
grønn te Ostrove
Kanskje leser denne teksten minst én gang i livet ditt, føler du et stort utvalg av grønn te blader. Ikke mange vet, men det er en av de sunneste og mest gunstig for kroppen vår populære planter. Grønn te er full av antioksidanter (antioksidanter) og verdifulle næringsstoffer som sterkt påvirker kroppen vår. Forbedring funksjon av nervesystemet, fremme lipolyse, redusere sannsynligheten for kreft, en gunstig effekt på hjernen og til og med fremme kardiovaskulære systemet.

Grønn te ekstrakt i preparatet inneholder en høy mengde av polyfenoler, som har en sterk antioksidanteffekt. Det har evnen til å fjerne frie radikaler som fremskynder aldrings kroppen. På grunn av dette, grønn te ekstrakt bidra til å redusere og forsinke aldringsprosessen i kroppen. I tillegg støtter grønn te ekstrakt immunsystemet. I tillegg, grønn te ekstrakt effektivt støtte fettforbrenningen, bidra til å stimulere nedbryting prosessen med fettcellene og hindrer deres re-ekspansjon.

Ostrov egenskaper grønn te
kan opprettholde reaksjon lipolyse (nedbryting av fett)
Godta fettforbrenning prosesser
er en kraftig antioksidant
Det har evnen til å fjerne frie radikaler
positivt bidrag til det kardiovaskulære systemet

233358

Reviews (0)

Related products