OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

kr 146.67

90 kapsler, en kapsel / dag
MERKE: Ostrovit
laget i EU

Antall
Ikke på lager

Ostrov Coleus forskohlii er et kosttilskudd tabletter supplere din diett med indisk nesle rot ekstrakt (Coleus forskohlii). Dette anlegget kan finnes i tropiske og varmt tempererte regioner av landene i Sørøst-Asia. Det første terapeutiske Materialet oppnås hovedsakelig fra røtter, som er samlet på det stadiet av konsentrasjon.
90 tabletter i pakken
1 tablett = 1 porsjon
en av de mest kjente adaptogens
forskolin - indisk nesle
Supplement OstrovDet er standardisert for 10% forskolin. Den aktive ingrediensen er en som har en effekt på adenylylcyklase produksjon, som er forbundet med cellemembraner. Den overordnede enzym er andre enzymer som stimulerer veksten av muskelmassen til settet, samt initiering av fett brenning prosesser. Det er også frigjøringen av fettsyrer fra fettceller. På grunn av dette, bruker muskler fett å generere energi. Dette gir betydelige bestander av overflødig fett for
energiproduksjon som gir arbeidende muskler. Dette er spesielt viktig i obese enkeltpersoner. Den aktive ingrediensen i Coleus forskolii også fungerer Ostrov fungerende skjoldbruskkjertelhormoner, påvirke reguleringen av metabolisme. Thyreoideahormoner er i stor grad ansvarlig for kroppens stoffskifte og psykomotorisk aktivitet. Som skjoldbrusk funksjoner mer effektive, jo mer fett vi brenne.
Ostrov Coleus forskohlii anbefales spesielt for personer som er fysisk aktive for å akselerere reduksjon av overdreven kroppsfett og økt lean body mass. Ingrediens fremstilling er også kjennetegnet ved en fordelaktig effekt på aktiviteten av luftveiene eller skjoldbruskkjertelen.
Ostrove egenskaper Forskohlii Coleus
øker den metabolske rate
hemmer syntesen av fett i den såkalte gult fett
stimulerer bukspyttkjertelen
stimulerer sekresjon av tyroidhormoner
fremmer lipolyse
Adaptogen kraftige

anvendelser én porsjon ( en tablett) per dag.
Ernæring fakta:

Indisk nesle rot ekstrakt 200 mg
- også forskolin (10%) 20 mg
233641

Reviews (0)

Related products