Nutrex Lipo 6 RX Liquid kapsel
  • Nutrex Lipo 6 RX Liquid kapsel

Nutrex Lipo 6 RX Liquid kapsel

kr 288.89

En kapsel per porsjon, alle deler 60,1 til 2 kapsler / dag
merke: Nutrex
MADE IN USA

Antall
Ikke på lager

LIPO-6 Rx setter en ny standard i klassen for å miste vekt:
Det er en fettforbrenner klinisk dosert. Med en kombinasjon av syv forskjellige forbindelser til fulle doser (klinisk) effektiv LIPO-6 Rx støtte maksimale fettforbrenningen, appetitt kontroll, energi og konsentrasjon.
LIPO-6 Rx er en full fettforbrenner som tilbyr urealistiske resultater og fordeler som støtter vekttap. Profil eller kraftige ingredienser fullt avslørt gir deg mer av det du ønsker: en bedre thermogenic respons, appetitt undertrykkelse synlig, sammen med bærekraftig energi og større klarhet mentalitet. Opplev forskjellen på LIPO-6 Rx klinisk dose og vil gå vekttap innsats til et nytt nivå. Merk: På grunn av effektiviteten av denne formelen, bør du ikke overskrider den anbefalte dosen.
DMAE bitartrate (150mg) Forskning har vist at DMAE stimulerer og øker generell kunnskap og samtidig rolig og løse følelsesmessig stress.
Koffein (135 mg) og DiCaffeine malat (100 mg)
Tilskudd med koffein umiddelbart øke arbeidsmengden og muskelstyrke, mental årvåkenhet og humør, hjelpe miste fett og bidrar til å trene på et høyere intensitet for å øke energi så raskt som mulig, fordi det ser ut til øke blodkonsentrasjonen av koffein raskere enn andre kilder til koffein.
TEACRINE (100 mg) Forskning har vist at TeaCrine øke energi, mental klarhet og konsentrasjon. Effekter av økt energi TeaCrine viste seg å være lenge du er i stand til å merke en lengre periode etter forbruk. Når tatt før trening, TeaCrine støtter frigjøring av frie fettsyrer i blodet som bidrar til ytterligere motstand. Dette essensiell aminosyre støtte hjernens funksjon, blant annet økt mental fokus og årvåkenhet, dopamin nivåer, humør og energi under trening.
N-acetyl-L-tyrosin er 20 ganger bedre løselig i vann og absorberes for å øke nivåene av tyrosin i kroppen.
Overskudd av CO2 fra Ginger (20 mg) er blitt vist å øke metabolske rate med 20%, med en betydelig økning i kaloriforbruk. Denne ikke-sentralstimulerende stoff kombinere godt med koffein for å stimulere termo effekter. Ingefær har vært brukt i århundrer for sin evne til å hjelpe fordøyelsen og hindre kvalme.
Rauwolscin (1 mg) rauwolscin er en alfa-reseptorantagonist som kan blokkere virkningen av reseptoren ansvarlig for å stoppe den ruptur av fett. Studier har vist at lignende virkningsmekanismer er yohimbin, da den kan virke som en antagonist for alfa (2) adrenerg bidrar derved fettforbrenningen .
Ernæring fakta:

DMAE bitartrate 150 mg
koffein Vannfri 135 mg
Theacrine (jeg TeaCrine) 100 mg
N-acetyl L-Tyrosin 100 mg
DiCaffeine Malate (som Infinergs 100 mg
Ingefær rot ekstrakt CO2 (rot) 20 mg
rauwolscin 1 mg

Veibeskrivelse:
Ta en kapsel om morgenen og en kapsel i ettermiddag på tom mage. Hvis du er følsom eller ikke vet din toleranse av vekttap kosttilskudd, mat konsumert 15-30 minutter etter inntak. Du bør ikke ta mer enn en kapsel per servering. MER Aldri ta mer enn to kapsler i 24 timer. Ikke ta i løpet av 6 timer før sengetid. Drikk minst 6-8 glass vann om dagen.
Bestilling: LIPO-6 Rx anbefales for folk som ikke har oppnådd en alder av 18 år. Ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Aldri overstige maksimal anbefalt dose. Ikke ta thyroid-stimulerende forbindelser fra andre kilder, inkludert men ikke begrenset til, kaffe, te, brus og andre kosttilskudd eller legemidler som inneholder noe insentiv. Dette produktet inneholder koffein. Ikke bruk dette produktet mer enn 60 dager.

233505

Reviews (0)

Related products