Now Foods Omega-3 100 softgels
  • Now Foods Omega-3 100 softgels

Now Foods Omega-3 100 softgels

kr 84.44

Visning 2 kapslene per dag, totalt porsjoner 50.
Merke: Now Foods
Made in USA
Nå Foods Omega-3 100 softgels

Antall
Ikke på lager

Mat molekylært destillert Omega-3 gir kardiovaskulær støtte. Den naturlige olje enn den som benyttes i hjerte-støtte er molekylært destillert omega-3 produsert under streng kvalitetskontroll. Molekylært destillert Omega-3 tilskudd er avledet hovedsakelig hjerte sardiner, ansjos og makrell. Forbruket av omega-3 fettsyrer, kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom. er vitenskapelige bevis som støtter påstanden.
Kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer
støtte hjerte-
Ingen Kolesterol
180 EPA / 120 DHA
Hva er Omega-3?
Omega-3-essensielle fettsyrer (EFA), også kjent som en polyumettet fettsyre (PUFA). Det er avledet fra både animalske og plantekilder, selv om Omega 3fiskeolje er den mest vanlige form for kosttilskudd. Fettsyrer anvendbare fraksjon viktigste form for fett og olje og er nødvendige for generelle helse. Fordi kroppen ikke kan produsere EFS må få dem fra mat eller andre kilder. Kilder til planter, for eksempel linfrøolje, inneholdende omega-3 fettsyre som kalles alfa-linolensyre (ALA). Menneskekroppen normalt omdanne ALA til langkjedede fettsyrer EPA og DHA, som brukes for dannelsen av prostaglandiner og andre cellulære behov. Fiskeolje inneholder omega-3 ønsker i den mest nyttige former av EPA og DHA. Krever enzymatisk omdanning av ALA til EPA og DHA genererer.
Hva er fiskeolje omega 3 molekylært destillert?
Omega-3 fiskeolje som benyttes i den myke gelen blir behandlet i Norge ved hjelp av molekylær destillering under vakuum. Denne teknikk sikrer produksjonen av fiskeoljer med høy renhet omega-3 EPA / DHA og minimaliserer tilstedeværelsen av urenheter.
Hva fisken brukes til å produsere fiskeolje Omega-3?
Sardiner, ansjos og makrell er de viktigste arter som inngår i produktet. Dette tillater folk å nyte fordelene av Omega 3 fiskeolje uten smak av fiskeolje. Myk gel vil frigjør de enterisk belegg og deretter med Omega 3 fiskeolje i magen utover det alkaliske medium.
Ernæring fakta:

Porsjonsstørrelse: 2 kapslene
Porsjoner Container Per: 50
Beløp per Visning % Daglig Verdi
* Prosent daglige verdier er basert på 2000 kalori diett.
Daglig Verdi ikke etablert.
kalorier 20
Total Fat 2 g 3% *
Mettet fett 0,5 g 3% *
Flerumettet fett 1 g
Enumettet fett 0,5 g
Naturlig fiskeoljekonsentrat 2 g (2,000 mg)
Omega-3 fettsyrer:
Eikosapentaensyre (EPA) 360 mg
Dokosaheksaensyre (DHA) 240 mg
233049

Reviews (0)

Related products