Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  kr 277.78

  Brand Kaged Muscle
  MADE IN USA

  Amino Synergy KagedMuscle 30 serv

  Arome
  Antall
  Ikke på lager

  En ny generasjon av aminosyrer støtte muskel Muscle Amino Synergy Kaged 30 serv
  EAA gjæret opprinnelse og vegan
  fremmer sunn muskel
  støtter muskelproteinsyntese
  naturlige smaker å smake fantastisk
  Amino Synergy 30 Kaged tjeneste fra Muscle er en av de mest interessante utviklingen bodybuilding verden av vitenskap. Når du presse kroppen til det ytterste hver dag, du fortjener den høyeste kvalitet aminosyrer som du kan få til å mate din innsats, og det er akkurat hva du får med den siste nyvinningen fra Muscle Kaged. Amino Synergy er en avansert formel essensielle aminosyrer (EAA) med i det vesentlige hele spektret, noe som gir gjæret EAA og vegan vennlig.
  Amino Muscle Synergy Kaged
  Hvorfor du trenger aminosyrer
  Aminosyrer, byggesteinene i proteiner er proteiner i sin reneste form. De er proteiner som representerer 20% av kroppen. Protein spiller en avgjørende rolle i mange biologiske prosesser, danner essensielle komponenter i muskler og cellemembranene og er viktig i metabolismen.
  Sintezarea erverve aminosyrer av kroppen (ikke-essensielle aminosyrer) eller ved inntak av dem (aminosyrer) i matvarer, drikkevarer og kosttilskudd. Kroppen kan ikke lage essensielle aminosyrer - må skaffes fra mat og kosttilskudd. Det er derfor viktig at så idrettsutøvere og kroppsbyggere for å konsumere en høy kvalitet aminosyre-kilder som for eksempel Amino Synergy.
  Ikke alle aminosyrer er det samme!
  Sannheten er at ikke alle aminosyrer er skapt like, Kaged Muscle er forpliktet til å tilby kvalitetsprodukter og er ikke støttet av vitenskapen for å hjelpe enkeltpersoner til å føre en sunn livsstil og alltid sette kvalitet før profitt. Formulere en høyere standard, og tilbyr idrettsutøvere bare rene kvalitetsprodukter og svært effektive. Gitt dette engasjementet til kvalitet, har Muscle Kaged teamet foreslått å utvikle formuleringer av aminosyrer topp som vil bidra til å ta kroppen din til neste nivå.
  muskel~~POS=TRUNC Kaged
  Basert på styrken teknikker gjæring industri leder Kaged Muscle er i stand til å gi aminosyrer og anlegg av høy kvalitet fermentert. Faktisk er dette den metoden som er en kritisk faktor mellom de fleste aminosyrer ledende produkter og den siste generasjon Amino Synergy formel.
  Den ceAmino Synergy
  Vegan
  naturlige smaker
  Ingen kunstige farger
  Gluten
  smaker fantastisk
  aminosyrer essensielle ULTRA PREMIUM
  Matrix AjiPure MP9 fra Amino Synergy er utformet for å tilveiebringe alle ni essensielle aminosyrer: L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin, L-metionin, L- histidin og L-tryptofan. Denne aminosyren hjelper støtte matrix proteinsyntesen Å fremme sunn muskel mens du støtter dine fysiske mål.
  Hvordan functioneazaAmino Synergy produktet fra Muscle Kaged fremmet av Kris Gethin
  Tjenesten + Koffein Amino Synergy 30 er utformet med en matrise anriket med leucin EAA. MP9 støtter mTOR-signalreaksjonsveien og proteinsyntese. MTOR, pattedyr målet for rapamycin eller det er hovedregulatoren av proteinsyntese. Denne veien styrer signalerings sterk anabolsk og katabolske skjelettmuskel, som regulerer muskel hypertrofi (vekst) og muskelsvinn (nedbrytning). Amino Synergy tilbyr en kombinasjon av EAA områder beriket leucin å bidra til å bekjempe muskel sammenbrudd og å støtte proteinsyntesen, slik at du kan begynne å maksimere de resultatene du jobber hardt i gym og på feltet.
  Amino Synergy 30 serv
  Forbedrer proteinsyntese.
  Amino Synergy er en avansert formel, beregnet for alle sportsgrener som søker å fremme og opprettholde sunne muskelproteinsyntese. I tillegg til fler matrise 9 aminosyrer innovative helt ny spekteret, dette gir sterk formel også 500 mg pulver av kokos vann.

  Denne rene formelen inneholder ingen kunstige smaker og farger, bruker en eksklusiv kombinasjon av ingredienser og cutting-edge teknologi, for en allsidig, god smak, som du kan bruke når som helst på dagen.

  Som alle Kaged Muscle, kvalitet, renhet og sammensetning er garantert 100%. Du vet at du får alt det beste fra Kaged muskel.
  Ernæring fakta:

  30 porsjoner+ Koffein
  servering1 gram cupa6.2
  totalt porsjoner30
  kalorier30
  totalt carbodydrati2 gram
  total sukker0,5 g
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 gram
  L-Leucine, L-lysin Acetat, L-valinL-isoleucin, L-treonin
  L-fenylalanin, L-metioninL-histidin, L-Tryptofan
  Coconut Water Powder500 mg
  PurCaf Organisk Koffein124 mg
  100903

  Reviews (0)

  Related products