Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

kr 266.67

Visning 4 tabletter, 88 porsjoner. Vi anbefaler 4 tabletter før trening (trening) og 4 tabletter etter trening.
Merke: Gaspari Nutrition
MADE IN USA
aminomax 8000 Gaspari

Antall
Ikke på lager

Gaspari Aminomax 8000 er en del av aminosyrer er et supplement av høyeste kvalitet beriket med taurin og leucin, noe som inneholder aminosyre kompleks av høyeste kvalitet for profesjonelle utøvere, kroppsbyggere, idrettsutøvere kampsport og kampsport. En aminosyre nærings billigere laget basert på myseprotein-hydrolysat, som gir en gevinst i muskelmasse, større styrke og muskelstyrke og hurtigere utvinning. Hver porsjon inneholder 8 g aminosyrer! De beste aminosyrer for muskelvekst.
Super Hight ytelse. Designet for avanserte idrettsutøvere og kroppsbyggere. 91% hydrolysert myseprotein med leucin og taurin ytterligere forbedret. Fremmer øker i størrelse, styrke og utholdenhet. 8 g aminosyrer per porsjon.
Anvendt proteinmolekyler (di-tri- og individuelle aminosyrer) er meget godt absorbert i kroppen, og blir raskt levert til musklene.
L-leucin er en av de forgrenede aminosyrer (BCAA) og er betraktet som den mest effektive aminosyren BCAA som effektivt hindrer tap av muskel. Derfor er det ingen overraskelse at L-leucine er så populært blant profesjonelle kroppsbyggere. L-leucin, fremmer helbredelse av bein, hud og muskelvev etter skade og er ofte anbefalt for rekonvalesens og / eller etter operasjonen.
L - Taurin er den mest rikelige aminosyren i kroppen. Det er en viktig ingrediens i gallesyren er viktig for binding av fett og fettoppløselige vitaminer. L-taurin bistå ved riktig funksjon av myokard, opprettholde stabilitet og regulerer cellemembranen av hjerneceller. L-Taurin kan også øke virkningen av insulin, øker glukosetoleranse og øke konsentrasjonen av antioksidant som er viktig for å øke muskelmasse. Husk at hver øvelse reduserer muskel taurin det er derfor svært viktig å supplere med amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletter 4 tabletter før trening og etter trening.

Ernæring Fakta:
AminoMax Blend 8000

verdi Strøm 32 kcal
protein 8 g
AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
taurin 2750 mg
kreatin monohydrat 2750 mg
Whey protein konsentrert 2750 mg
kasein miceller 9 mg
Myseproteinhydrolysat 1 mg
glutamin 4 mg
BCAA 12 mg


Forum, diskusjoner og meninger rubricareview forvente.

13293407

Reviews (0)

Related products