• Ny
Fitness Authority FA ICE Glutamine 300 gram
  • Fitness Authority FA ICE Glutamine 300 gram

Fitness Authority FA ICE Glutamine 300 gram

kr 198.00

Brand Fitness Authority

Laget i EU

Arome
Antall
Ikke på lager

Fitness Authority FA ICE GLUTAMINE 300 g er et produkt som er høyt verdsatt av idrettsutøvere, som lar idrettsutøvere nyte L-glutamin i sitt daglige kosthold, nemlig en av de viktigste aminosyrene som er involvert i å bygge muskler. Dette produktet ble fremstilt i form av et lett løselig pulver. Pulveret har blitt forbedret med den innovative EVERCOOL-kjøleeffekten.

Takket være denne ingrediensen vil drikken gi deg en veldig behagelig følelse av friskhet, men også utmerkede forhold under trening. Dette tillegget er spesielt anbefalt for personer som er veldig fysisk aktive. Et slikt supplement anbefales også for folk som jobber med fitness, men også på silhuetten. Ønsker du produkter av høyeste standard, men også ukonvensjonelle løsninger, er et slikt produkt det beste alternativet for deg.

Hvilke fordeler tilbyr FA ICE GLUTAMINE

Du vil ha opptil 5 g L-glutamin av høyeste kvalitet i en enkelt porsjon, derfor vil du kunne nyte mye bedre motstand.

Samtidig er den innovative EVERCOOL-formelen et høyt verdsatt supplement for sin kjølende effekt, og tilbyr ekstra støtte under treningen du skal gjøre.

Smakene er også utrolig forfriskende, og løseligheten eksepsjonell. Denne formelen har ikke sukker eller fett, så du trenger ikke å forholde deg til disse tingene. L-Glutamin er også gunstig for muskelgjenopprettingsprosesser. Hvis du er vant til å gjøre intense fysiske øvelser, er dette produktet det beste alternativet for deg.

Noen studier har også vist at tilskudd med L-glutamin har effekt på syntesen, samt på nivåene av L-citrullin.

Bruk av L-glutamin i en periode med regelmessig styrke- og utholdenhetstrening er svært verdifull. På denne måten forbedres kroppssammensetningen, og oppnår en betydelig økning i ytelsen.

En annen fordelaktig ting dette kosttilskuddet gjør er at tilsetning av L-glutamin til myseproteiner har en positiv effekt på å forbedre vekstprosessen når det gjelder muskelmasse. Dette vil bety at styrketrening vil bli mye mer effektivt dersom du tar disse kosttilskuddene.

Anbefalt bruk: Bland ~1 ss 5 g pulver med 150 ml vann. Drikk 1 porsjon umiddelbart etter trening.

Næringsinformasjon:

Fitness Authority FA ICE Glutamin med smak 300 g

Serveringsstørrelse 1 kopp 5 gram

Næringsinformasjon
L-glutamin
4 g
102095

Spesifikke referanser

ean13
5902448248325
Nytt produkt

Reviews (0)

Related products